Apartmani Dajak

Iako možda tako zvuči, ne radi se o vili ni o hotelu, već jednostavno o malom obiteljskom izletu u turističko poduzetništvo. Ali upravo je to razlogom što naglasak nije na kvantiteti, već kvaliteti smještaja.

Za iznajmljivanje su namijenjena dva potpuno opremljena apartmana - s odvojenim ulazom. Na slici lijevo možete vidjeti dio kuće u kojem su smješteni apartmani, jedan u prizemlju a drugi na katu.
Oba se apartmana sastoje od dvije spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom i blagavaonicom, te kompletne kupaonice. Kako vidite na slici oba apartmana imaju i terase - ona u prizemlju zaprema gotovo 50 kvadratnih metara - idealno za vruće ljetne dane. Govoreći o vrućini, iako bez klima uređaja, cijeli dan obasjana suncem unutrašnjost još uvijek zadržava ugodnu temperaturu za boravak.

Kuća je smještena na gotovo idealnoj poziciji - u samom Orebiću, udaljena od najljepše plaže jednako kao i od centra Orebića, restorana, kafića, dućana. Udaljenost iznosi nekih 150 m ili dvije minute hoda.

Unatoč tome kuća je smještena u mirnom ozračju, okružena dvorištem sa parking prostorom i vrtom idealnim za Vas, Vašu djecu ili kućne ljubimce. Dvorište je okruženo biljem i zidom, tako da se unatoč smještaju u centru možete opustiti i zaboraviti na okruženje.

Na gornjoj slici možete vidjeti pogled na jug iz gornjeg apartmana. Na desnoj pak vidite pogled na sjeverozapad - ujedinjujući ljepotu orebićke prirode - brda i mora.

Još par riječi o apartmanima. Svaka od kuhinja potpuno je opremljena sa frižiderom štednjakom s pećnicom i sudoperom. Osim 4 postelje u spavaonicama svaki apartman ima i jednu pomoćnu u dnevnoj sobi. Stoga su oba pogodna za do 5 odraslih ljudi. Sobe su dvoposteljne, a svaki apartman ima cca. 50 kvadratnih metara.

Naravno da ima i dodatnih argumenata. Mjesto je idealno i za Vašeg psa ili mačku, koji ne samo da su dopušteni, već i DOBRODOŠLI - moja obitelj voli životinje. Mediteran dodatno možete kušati kroz proizvode koje u unutrašnjosti Pelješca proizvodimo generacijama, a od kojih ističem poznato vino i rakiju.
Želite još razloga - možda iznimno poznavanje kako kulturnih i prirodnih ljepota, tako i društvenih zanimljivosti Pelješca na koje ćemo Vas kao domaćini rado uputiti.
Mislim da je bilo dovoljno ;) , sad je već vrijeme da krenete na stranicu s cijenama i rezervacijama.

 
Galerija fotografija - kliknite na sliku za uvećan prikaz
Kuća
Kuća 2
Soba
Soba
 
"Presjek" apartmana - kliknite na sliku za uvećan prikaz
   

prizemlje

kat

   

 

KUĆI O
OREBIĆU
APARTMANI
DAJAK
CIJENE &
REZERVACIJE
AKTIVNOSTI POSEBNA
PONUDA
KONTAKT
INFORMACIJE