Slobodno vrijeme, zabava, gastronomija - Trpanj

Navigacija:
Peljesac - Početna stranica
Početna stranica - Trpanj
Turističke informacije:
Prometna povezanost
Slobodno vrijeme
Kultura i povijest:
Povijesne zanimljivosti
Povijesni spomenici
Smještaj:
Privatni smještaj - apartmani u Trpnju
 
  Trpanj - slobodno vrijeme
Ponuda organiziranih dodatnih aktivnosti u Trpnju nije posebno razvijena, ipak su Vam na raspolaganju raznoliki sadržaji ponuđeni na Trpanjskim plažama i rivi. Također se možete opustiti u nekom od trpanjskih lokala, ili otići na izlet.
Ugostiteljski objekti i noćni život u Trpnju
Iako Trpanj nije mjesto koje ćete izabrati za obilaske noćnih klubova i razuzdan društveni život, oni među Vama koji ne žele tijekom svog odmora uživati isključivo u miru, tišini i netaknutoj prirodi naći će ponešto za sebe. Večernji život Trpnja ne obiluje raznolikom ponudom ni velikim klubovima i diskotekama, ali upravo zato odiše atmosferom opuštenosti i neposrednosti kakvu možete doživjeti samo u malom mjestu - nakon drugog izlaska osjećat ćete se "domaćim", kako u nekom od kafića na rivi, tako i u jednoj od dva ili tri disko kluba koliko ih tijekom sezone radi u Trpnju, i uživati u autentičnoj atmosferi.

Izleti u bližu i dalju okolinu Trpnja

Za one koji žele u potpunosti upoznati kraj u kojem provode godišnji odmor i posjetiti sve pažnje vrijedne destinacije, preporučamo da svakako autom ili barkom odu na izlet u Dubu, Divnu, na plažu jezero, da posjete autentična naselja u unutrašnjosti Pelješca kao što su Gornja i Donja Vručica. Također u dometu jednodnevnih izleta su i dva kulturno-povijesna bisera Hrvatske, Korčula i Dubrovnik pa možda i 200 km udaljeni Split, a u relativnoj blizini je i svjetski poznato katoličko svetište Međugorje.
Preporuka:
Apartmani i sobe Vitaljić - Trpanj. Obiteljski privatni smještaj u pitoresknom Trpnju.
Vitaljic - apartmani Trpanj - info
 
Divna:
Ukoliko planirate odmor u Trpnju svakako ne zaboravite posjetiti okolna mjesta, te obavezno prelijepu plažu Divna
 
Spomenici kulture :
Trpanj ima niz spomenika kulture vrijednih posjeta. Posebno izdvajamo trpanjske crkve, od kojih su neke sagrađene na atraktivnim vidikovcima
info
 
Trpanj - Peljesac - informacije, smještaj, rezervacije